Om oss

Varför har Mediator valt att arbeta enbart med föreningar?

Det beror på flera saker, bl.a. tror vi att föreningens medlemmar kan skapa ett bättre boende genom att arbeta tillsammans i föreningsform. Föreningsdriften innebär att alla kan vara med och påverka samt utveckla sitt boende.

Sedan kan vi inte dölja att vi tycker att föreningsarbete är väldigt kul. Varje förening är unik och det ger oss en enorm variation i vårt arbete. Tänk vad många olika frågor som kan dyka upp under ett år, det gäller inte bara ekonomi och redovisning utan även allmänt föreningsarbete, juridik, renoveringar, finansiering och mycket mer.

Varför skall vår förening anlita Mediator?

I över fyrtio år har vi uteslutande arbetat med ekonomisk och administrativ förvaltning, främst för bostadsrätts- och samfällighetsföreningar. Det har gjort oss till specialister på området vilket kan ge er trygghet i tider med många förändringar.

Tillsammans med våra erfarna samarbetspartners kan vi även erbjuda er stöd i de juridiska frågor som kan uppstå i föreningen liksom den viktiga planeringen av underhållet och genomförandet av stora och komplexa projekt.

Vi berättar gärna mer om våra tjänster samt lämnar offert. Kontakta oss på info@mediator.se.

STÄNG